Angkat Ndhuwur Trailer dipasang

  • Trailer Mounted Boom Lift

    Angkat Ndhuwur Trailer dipasang

    Pambuka Produk Seri lengen angkat duwe kaluwihan struktur kompak, nggunakake jinis baja berkualitas tinggi, kekuatan dhuwur, bobot entheng, akses langsung menyang listrik AC kanggo miwiti, nyiyapake kanthi cepet, sikil dhukungan hidrolik otomatis, bisa cepet nyiyapake operasi aman lan prasaja. Tabel kerja bisa diangkat lan rentang ekstensi horisontal gedhe, lan area kerja mundhak; lan platform bisa diputer. Gampang nyebrang alangan lan tekan posisi kerja, yaiku id ...