Angkat Ndhuwur Trailer dipasang

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Seri lengen angkat duwe kaluwihan struktur kompak, nggunakake jinis baja berkualitas tinggi, kekuatan dhuwur, bobot entheng, akses langsung menyang listrik AC kanggo miwiti, nyiyapake kanthi cepet, sikil dhukungan hidrolik otomatis, kanthi cepet bisa aman lan operasi prasaja. Tabel kerja bisa diangkat lan rentang ekstensi horisontal gedhe, lan area kerja mundhak; lan platform bisa diputer. Gampang nyebrang alangan lan nggayuh posisi kerja, minangka peralatan sing cocog kanggo pendakian. Transportasi sing trep, trailer cepet langsung, kecepatan trailer nganti 90km / jam.

Fitur

(1) Jinis anyar sasis otomatis propel hidrolik. Kendaraan platform kerja udara kanthi mandhiri kanthi hak kekayaan intelektual sing independen wis dikembangake. Iki nggunakake teknologi integrasi elektro-mekanik-hidrolik, desain reliabilitas lan desain sing dibantu komputer, lan sukses ngembangake drive hidrolik kanthi lengkap, sasis khusus khusus kanggo awake dhewe, sing dadi trobosan ing jaman biyen. Truk platform ngunggahake kerja udara domestik mung bisa nganggo desain modifikasi sasis mobil utawa derek.

(2) Nyetir nganggo beban lan stabilitas kerja sing apik. Struktur sasis nembus teori lan metode desain tradisional, lan nyuda penyimpangan pusat gravitasi kanthi ngoptimalake tata letak lan distribusi beban umum saka platform asrama. Struktur titik engsel mundur amba amba, diadopsi, lan macem-macem modul counterweight cukup disiyapake kanggo ngimbangi torsi sing digunakake kanthi efektif. Panggunaan pigura tindikan girder komposit bentuk H-cross-sectional lan ban karet padhet kanthi beban dhuwur nambahake kaku sasis, njamin kestabilan kabeh mesin lan proses operasi, lan nyadari fungsi karya udara kendaraan platform kanthi beban.

(3) Piranti operasi multifungsi lan multi-fungsi. Liwat braket ngarep boom, sampeyan bisa kanthi cepet nginstal piranti ngangkat utawa platform sing duwe fungsi kanggo nyadari fungsi ngangkat material, ngunggahake lan nggunakake operasi inggil. Sanalika, nyedhiyakake antarmuka kanggo ekspansi piranti sing digunakake lan ngoper kanthi cepet saka macem-macem piranti sing digunakake.

(4) Piranti ngangkat puteran telung dimensi unik. Piranti ngangkat puteran telung dimensi sing dirancang ora mung bisa otomatis njaga postur materi sing diangkat, nanging uga nyadari persyaratan pangaturan saka ketinggian, posisi lan arah bahan angkat ing ruang kasebut. Kontrol kacepetan akurat lan sensitif, lan kinerja gerakan mikro apik. Iki cocog karo persyaratan kanggo operasi dhuwur lan instalasi saluran ventilasi ing gua-gua gedhe.

Parameter Produk

Jinis

(mm)

(mm)

(m)

(kg)

(m)

(T)

SJZB-8

Platform

Dimensi

Dhuwur diangkat

Loadt

Radius sing digunakake

Bobot

SJZB-10

1200 × 800

5200 × 1600 × 1900

8

200

4.5

1500

SJZB-12

1200 × 800

5450 × 1700 × 1900

10

200

5.7

1700

SJZB-14

1200 × 800

6530 × 1720 × 1900

12

200

6.4

1900

SJZB-16

1200 × 800

6200 × 1730 × 2100

14

200

8,5

2350

1200 × 800

7000 × 1730 × 2200

16

200

9.5

2600


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita