Gunting kanthi otomatis Angkat

  • Self-propelled scissors Lift

    Gunting kanthi otomatis Angkat

    Pambuka Produk Angkat gunting otomatis, nduwe fungsi mesin mlaku otomatis, desain integral, daya batere internal, bisa ditemoni ing kahanan kerja sing beda-beda, ora ana pasokan listrik eksternal, ora ana daya tarik eksternal sing bisa bebas angkat, lan peralatan sing mlaku lan kemudi yaiku uga mung wong sing bisa dirampungake. Operator mung kudu ngontrol kontrol kontrol menyang peralatan sadurunge peralatan lengkap maju lan mundur, kemudi, cepet, alon alon lan tumindak sing padha. ...