Platform karya udara lengen sing mlengkung kanthi mandiri

  • Self-propelled curved arm aerial work platform

    Platform karya udara lengen sing mlengkung kanthi mandiri

    Fungsi Plsitioning Upward & Outward And Crossing Mesin boom sing artikulasi nawakake fungsi multi-posisi kanggo posisi munggah, metu lan nyebrang, supaya sampeyan bisa tekan papan sing sampeyan pengin liwat macem-macem cara. Piranti Keselamatan Lengkap Konfigurasi standar ndelok piranti bobot papat-link, proteksi kakehan, piranti deteksi otomatis kanggo ndeteksi amplitudo platform lan dhuwure (limite amplitude otomatis), kontrol otomatis kacepetan gerakan boom lan tr ...