Platform karya udara lengen sing mlengkung kanthi mandiri

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Fungsi Plsitioning

Ndhuwur & Metu njaba

Mesin booting sing artikulasi nawakake fungsi multi-fungsi kanggo posisi munggah, metu lan nyebrang, supaya sampeyan bisa tekan papan sing sampeyan pengin liwat macem-macem cara.

Piranti Keselamatan Lengkap

Konfigurasi standar nggawe bobot piranti papat-link, proteksi overload, piranti deteksi otomatis kanggo ndeteksi amplitudo platform lan dhuwure (limite amplitude otomatis), kontrol otomatis kacepetan gerakan boom lan kacepetan lelungan, lan sensor muatan presisi tinggi, kanggo njamin keamanan lan stabilitas ing kabeh arah.

Kapasitas Angkat sing Luwih gedhe

Boom digawe saka baja kekuatan dhuwur lan duwe kekuatan lan kapasitas sing cukup kanggo nyegah deformasi fleksural Kanthi nggunakake alat desain modern kayata analisis elemen winates lan simulasi dinamis, boom kasebut nyukupi persyaratan desain ringan lan duwe radius kerja sing luwih gedhe lan angkat sing luwih gedhe kapasitas

Struktur Kompak

Struktur kanthi ukuran luwih murah tinimbang 16m lan jinis motor listrik kompak. sing nggawe boom bisa mbukak bukaan cilik lan makaryakke ing papan cilik.

Sistem Plancongan

Sistem plancongan hidrolik sirkuit tertutup sing kalebu pompa variabel proporsional elektro, motor variabel kontrol hidrolik lan aliran distribusi aliran bisa entuk kecepatan drive sing dhuwur, dhuwur lan kacepetan pamindhahan sing relatif kurang lan stabil. Sistem kasebut bisa digunakake kanthi efisien lan ngasilake kurang panas.

Tenaga Lan Gas

SUPPLY IN PLATFORM Minangka syarat pangguna, platform kasebut bisa dilengkapi listrik AC380V lan pipa udara sing dikompresi. Kanggo memenuhi persyaratan khusus pangguna.

Parameter Produk

SJZZ-12D

SJZZ-14D

SJZZ-16D

SJZZ-18D

SJZZ-30

SJZZ-38Z

SJZZ-40Z

SJZZ-45Z

13,75 m

15,46 m

17,505m

19.8m

31.7m

39,8m

42m

47m

12,05 m

13,76 m

15,805m

18m

30m

38.1m

40,3m

45,3m

6.15 m

7,88 m

10,2m

9,85m

20.2m

18.1m

21.6m

19.2m

230kg

230kg

230kg

230kg

230kg

230kg

230kg

230kg

7.6m

7.6m

7.6m

8,5 m

12.2m

18,65 m

23.6m

24.5m

5,5m

6.24 m

7.9 m

8.1m

10.06m

11,46m

11m

13.04m

1,75 m

1,75 m

2m

2,38m

2,49m

2,49m

2,49m

2,49m

2m

2m

2m

2,38m

3,165 m

3.05 m

3.05 m

3.17m

2m

2m

2.2 m

2,6m

2,66m

3,96m

3,96m

3.9m

0,2 m

0,2 m

0,2 m

0,3m

430mm

430mm

430mm

430mm

1,53 × 0,76m

1,53 × 0,76m

1,53 × 0,76m

1,83 × 0,76m

2,44 × 0,91m

2,44 × 0,91m

2,44 × 0,91m

2,44 × 0,91m

5km / jam

5km / jam

5km / jam

5km / jam

4,4km / h

4,4km / h

4,4km / h

4,4km / h

0,8km / jam

0,8km / jam

0,8km / jam

0,8km / jam

1.1km / jam

1.1km / jam

1.1km / jam

1.1km / jam

30%

30%

30%

25%

40%

40%

40%

40%

250-15

250-15

250-15

33 × 12-20

12.00-20

12.00-20

12.00-20

12.00-20

0-1 / 3rpm

0-1 / 3rpm

0-1 / 3rpm

0-1 / 3rpm

0-0.8 rpm

0-1 / 3rpm

0-1 / 3rpm

0-0.8 rpm

360 ° Suwine

Leveling otomatis

± 80O

± 80O

± 80O

± 80O

± 80O

± 80O

± 80O

± 80O

151L

151L

151L

151L

6500kg

6780kg

7110kg

7650kg

18000kg

20000kg

21000kg

21000kg

24V

24V

24V

24V

24V

24V

24V

24V

6,5 × 2kw

6,5 × 2kw

6,5 × 2kw

6,5 × 2kw

4 × 4 × 4

4 × 4 × 4

4 × 4 × 4

4 × 4 × 4

Cummins B3.3-C80

45kw / 2200rpm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita