Angkat Artikulasi Timer mandhiri

  • Self-drive Articulating Lift

    Angkat Artikulasi Timer mandhiri

    Deskripsi produk Nalika platform ngangkat jinis engkol diangkat menyang posisi apa wae, bisa digunakake nalika mlaku-mlaku. Nduweni struktur kompak lan kemudi sing fleksibel. Jembar lemahé bisa njamin peralatan kasebut mlebu ing lorong sempit lan wilayah kerja sing rame. Unit tenaga siyaga, nyetel platform apa sing bisa digunakake, mode transportasi sing trep, bisa ditarik menyang endi wae. Panel operasi sing gampang dingerteni, sawetara proteksi keamanan mekanis, listrik lan hidrolik, nggabungake maju ...