Angkat Artikulasi Timer mandhiri

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Nalika platform ngangkat jinis engkol diangkat ing posisi apa wae, bisa digunakake nalika mlaku-mlaku. Nduweni struktur kompak lan kemudi sing fleksibel. Jembar lemahé bisa njamin peralatan kasebut mlebu ing lorong sempit lan wilayah kerja sing rame. Unit tenaga siyaga, nyetel platform apa sing bisa digunakake, mode transportasi sing trep, bisa ditarik menyang endi wae. Panel operasi sing gampang diidentifikasi, sawetara proteksi keamanan mekanis, listrik lan hidrolik, sistem integrasi listrik hidrolik terpadu sing maju.

klasifikasi

sunting Angkat lengen engkol yaiku: diesel otomatis, dipasang ing trailer, ditarik tangan, dipasang ing batere, lan sing dipasang ing kendaraan.

nggunakake

Kendaraan operasi udhara sing diartikulasekake akeh digunakake ing instalasi, pangopènan, lan operasi pendakian ing industri kayata administrasi kota, tenaga listrik, lampu jalan, pariwara, komunikasi, fotografi, kebon, transportasi, dermaga, bandara lan pelabuhan, perusahaan industri lan pertambangan gedhe. Cocog kanggo macem-macem terrain sing kasar ing lapangan, lan duwe macem-macem operasi ruang. Umume digunakake kanggo konstruksi, konstruksi jembatan, nggawe kapal, bandara, tambang, plabuhan lan dermaga, konstruksi fasilitas komunikasi lan listrik, lan pariwara ing njobo. Angkat lengen engsel diesel: Ora mbutuhake pasokan listrik eksternal, lan cocog kanggo operasi degdegan kanthi dhuwur ing lapangan. Nggunakake tenaga mesin diesel kanggo mlaku mlaku lan ngangkat, kanthi tenaga dhuwur lan kecepatan mlaku cepet. Angkat lengen engkol trailer: Bisa digantung ing mobil, diselarasake karo mobil, sing cocog kanggo operasi ing dhuwur. Cara ngangkat: 1. Gunakake pasokan listrik 380-220V. 2. Ora gampang nggunakake pasokan listrik. Sampeyan bisa nggunakake batere kanggo nyopot angkat. Rupane ayu, gampang mlaku. Angkat lengen engkol sing dipasang ing kendaraan: Pasang angkat lengen engkol ing mobil lan gunakake kekuwatan mobil kanggo nyopir angkat. Cocog kanggo kerja udara lapangan jarak adoh.

Fitur

(1) Jinis sasis khusus hidraulik kanthi otomatis. Kendaraan platform ngangkat karya udara kanthi mandhiri kanthi hak properti intelektual sing independen dikembangake. Iki nggunakake teknologi integrasi elektro-mekanik-hidrolik, desain reliabilitas lan desain sing dibantu komputer, lan sukses ngembangake drive hidrolik kanthi lengkap, sasis khusus sing digawe mandhiri, sing dadi trobosan ing jaman biyen, kendaraan platform ngunggahake karya udara domestik mung bisa digunakake nganggo watesan desain modifikasi sasis mobil utawa crane.

(2) Nyetir nganggo beban lan stabilitas kerja sing apik. Struktur sasis nembus teori lan metode desain tradisional, lan nyuda penyimpangan pusat gravitasi kanthi ngoptimalake tata letak lan distribusi beban umum saka platform asrama. Struktur titik engsel mundur amba amba, diadopsi, lan macem-macem modul counterweight cukup disiyapake kanggo ngimbangi torsi sing digunakake kanthi efektif. Panggunaan pigura tindikan girder komposit bentuk H-cross-sectional lan ban karet padhet beban dhuwur nambah kaku kabeh sasis, njamin kestabilan kabeh proses nyopir lan operasi mesin, lan nyadari fungsi saka dhuwur dhuwur operasi ngangkat platform truk kanthi muatan.

(3) Piranti operasi multifungsi lan multi-fungsi. Liwat braket ngarep boom, sampeyan bisa kanthi cepet nginstal piranti ngangkat utawa platform sing duwe fungsi kanggo nyadari fungsi ngangkat material, ngunggahake lan nggunakake operasi inggil. Sanalika, nyedhiyakake antarmuka kanggo ekspansi piranti sing digunakake lan ngoper kanthi cepet saka macem-macem piranti sing digunakake.

(4) Piranti ngangkat puteran telung dimensi unik. Piranti ngangkat puteran telung dimensi sing dirancang ora mung bisa otomatis njaga postur materi sing diangkat, nanging uga nyadari persyaratan pangaturan saka ketinggian, posisi lan arah bahan angkat ing ruang kasebut. Kontrol kacepetan akurat lan sensitif, lan kinerja gerakan mikro apik. Iki cocog karo persyaratan kanggo operasi dhuwur lan instalasi saluran ventilasi ing gua-gua gedhe.

prinsip makarya

Minyak hidrolik nggawe tekanan tartamtu kanthi pompa baling-baling, lan mlebu ing sisih ngisor silinder hidrolik liwat saringan minyak, katup pembalik elektromagnetik sing bisa mbledhos, katup throttle, katup cek kontrol hidrolik, lan katup keseimbangan, silinder hidrolik munggah lan angkat bobot. Bali bali saka mburi ndhuwur silinder hidrolik bali menyang tangki bahan bakar liwat katup pembalik elektromagnetik flameproof. Tekanan sing diukur disetel liwat katup kebanjiran, lan nilai maca pengukur tekanan diamati liwat pengukur tekanan.

Piston silinder hidraulik mudhun mudhun (yaiku bobote mudhun). Minyak hidrolik mlebu ing sisih ndhuwur ndhuwur silinder hidrolik liwat katup pembalik elektromagnetik sing mbledhosake, lan minyak bali ing mburi ngisor silinder hidrolik bali menyang tangki minyak liwat katup imbangan, katup cek kontrol hidrolik, katup throttle, lan katup mbalikke elektromagnetik sing mbledhos. Supaya barang-barang sing abot tiba kanthi lancar lan rem aman lan dipercaya, katup keseimbangan dipasang ing garis minyak bali kanggo ngimbangi sirkuit lan njaga tekanan supaya kacepetan mudhun ora diganti kanthi bobote. Katup katup nyetel tingkat aliran lan ngontrol kacepetan ngangkat. Supaya rem aman lan dipercaya, lan nyegah kacilakan, katup siji arah sing dikendhaleni hidrolik, yaiku kunci hidraulik, ditambahake supaya bisa ngunci kanthi aman nalika pipa hidrolik ora sengaja bejat. Alarm alarm sing aktif kanthi otomatis dipasang kanggo mbedakake kegagalan utawa kegagalan peralatan.

Pandhuan tuku

Kanthi pangembangan ilmu sosial lan teknologi, elevator paduan aluminium luwih akeh digunakake. Apa konstruksi, teknik sipil, utawa saben dinane masarakat, lift hidrolik ora bisa dipisahake. Akeh bisnis sing entuk kesempatan bisnis iki kanggo investasi ing pabrik lan perusahaan mesin angkat. Banjur katon kaya tunas pring ing kutha-kutha industri utama, nanging industri mesin angkat isih panas banget lan kurang. Bisa dingerteni yen pangembangan masarakat kanthi cepet nyengkuyung pangembangan kabeh industri lan kebutuhan masarakat, nanging minangka pembeli Cara milih mesin angkat sing apik ing produk perusahaan wis dadi topik penting saiki.

Siji: Nalika tuku mesin angkat, sampeyan ora bisa tuku kanthi wuta. Sampeyan kudu nindakake riset pasar lan inspeksi lapangan sing cukup kanggo nemtokake skala perusahaan lan kapercayane. Iki minangka sing pertama lan paling penting. Akeh perusahaan skala cilik ing pasar nglereni supaya bisa ngupayakake kekerasan, saengga bisa nyuda kualitas produk angkat. Sanajan bakal adol kanthi murah, mesin jenis iki ora mbutuhake wektu suwe lan duwe faktor risiko dhuwur. . Mula, minangka pembeli, wong ora bisa nguntungake rega sithik lan nuwuhake rasa getun.

Kaloro: Adhedhasar informasi sing wis diselidiki, pilih mesin angkat kanthi rasio rega / kinerja sing apik. Sampeyan kudu milih paramèter teknis, praktis lan fleksibilitas. Biasane, ana macem-macem jinis mesin angkat paduan aluminium, kalebu (lift sing dipasang ing kendaraan, lift tipe tetep). Angkat, platform angkat hidrolik, angkat gunting, lsp.) Masing-masing duwe paramèter lan panggunaan tèknologi sing rada beda, nanging uga ana fungsi sing padha. Mula, dadi pelanggan, sampeyan kudu tuku kanthi tujuan, yaiku, sampeyan Apa sing pengin sampeyan tuku mesin angkat, lan jinis mesin angkat apa sing bisa nyukupi kabutuhan sampeyan lan nggunakake akeh.

Telung: Titik pungkasan yaiku sawise peralatan teka, nalika mbukak kothak kanggo ditampa, priksa manawa data teknis acak wis rampung, apa aksesoris acak, alat, lan aksesoris cocog karo dhaptar, apa peralatan lan aksesoris rusak, rusak, lsp., lan nindakake rekaman panrima sing mbongkar.

Pambuka Produk

Angkat Artikulasi Timer mandhiri kanggo gaweyan njero ruangan lan ruangan. Kanthi mlaku kanthi mlaku, sikil ndhukung dhiri, operasi sing gampang, gampang digunakake, permukaan operasi sing gedhe, utamane, bisa ngatasi alangan tartamtu utawa angkat bisa ditindakake kanthi karakteristik karya udara multi-titik. Digunakake sacara wiyar ing dalan, dermaga, stadion, mall, perumahan, pabrik lan lokakarya lan operasi gedhe. Tenaga bisa milih mesin diesel, batere, nggunakake listrik listrik solar.

Parameter Produk

Jinis

SJQB-10

SJQB-12

SJQB-13

SJQB-14

SJQB-15

Maks. Tinggi Kerja

10

12.5

13.5

14

15.5

Dhuwur Platform (m)

8

10.5

11.5

12

13.8

 Maks. Ombone horisontal (m)

3

3.4

3.8

4

4.2

Rotasi

360O

360O

360O

360O

360O

Kapasitas platform (kg)

180

180

180

180

180

Ukuran (mm)

4000 × 1700 × 2700

4000 × 1700 × 2700

4600 × 2000 × 2900

4800 × 2100 × 3050

5100 × 2200 × 3300

Bobot total (kg)

1500

1600

1700

1800

1900

Kacepetan lelungan (km / jam)

15-30

15-30

15-30

15-30

15-30


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita