Platform Angkat sing Bisa Dipindhah

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Seri proudcts iki nduwure dhuwur wiwit 4m nganti 18m, lan bobote bobote 300kg nganti 500kg, kanthi mode angkat manual, listrik, baterai lan minyak solar, lan liya-liyane. Alat listrik sing bisa digunakake kanggo listrik bisa dipilih ing papan khusus; nyopot platform piranti kontrol bisa dipasang miturut kabutuhan pangguna, sing duwe kaluwihan kalebu gampang dipindhah, permukaan gedhe lan kapasitas nggawa sing kuwat, saengga bisa operasi bebarengan karo sawetara wong, uga keamanan & linuwih, dadi produk sing optimal kanggo operasi angkat udara .

Platform ngangkat seluler duwe faktor keamanan sing dhuwur. Iki nggunakake proteksi saklar watesan dobel, nggunakake piranti bukti bledosan kanggo nyegah pecah pipa hidrolik, duwe piranti proteksi kebocoran, duwe piranti keamanan kanggo nyegah kakehan platform (elevator), duwe piranti keturunan darurat yen gagal listrik, lan duwe macem-macem opsi daya.

Papan sing bisa ditrapake: lokasi konstruksi, bengkel, gudang, depot gandum, stasiun, hotel, bandara, dermaga, pompa bensin, pabrik olahraga, pipa munggah pangkat lan instalasi peralatan liyane sing dhuwur, pangopènan, reresik, lan liya-liyane uga digunakake kanggo ngangkat peralatan pangopènan, pangopènan fasilitas tenaga lapangan, pangopènan bengkel struktur baja, lsp.

Parameter Produk

Jinis

Platform

Beban

Dhuwur diangkat

Ukuran

Bobot

Pagar penjaga

Kekuwatan

SJY0.3-4

2100 × 830

300

4

2200 × 980 × 1100

800

1100

1.1KW / 220V

SJY0.3-6

2100 × 830

300

6

2200 × 950 × 1200

880

1100

1.1KW / 220V

SJY0.3-7

2100 × 830

300

7

2200 × 950 × 1280

970

1100

1.1KW / 220V

SJY0.3-8

2100 × 930

300

8

2200 × 1060 × 1380

1050

1100

1,5KW / 220V

SJY0.3-9

2100 × 930

300

9

2200 × 1060 × 1500

1165

1100

1,5KW / 220V

SJY0.3-10

2100 × 1230

300

10

2200 × 1350 × 1530

1360

1100

2.2KW / 380V

SJY0.3-11

2100 × 1230

300

11

2200 × 1400 × 1650

1400

1100

2.2KW / 380V

SJY0.3-12

2550 × 1530

300

12

2720 ​​× 1670 × 1750

2260

1100

3KW / 380V

SJY0.3-14

2812 × 1530

300

14

3045 × 1730 × 1810

2400

1100

3KW / 380V

SJY0.3-16

2812 × 1600

300

16

3045 × 1800 × 2080

3500

1100

3KW / 380V

SJY0.3-18

3070 × 1600

300

18

3250 × 1800 × 2080

3900

1100

3KW / 380V

SJY1.0-4

2100 × 1200

1000

4

2200 × 1350 × 1180

1250

1100

2.2KW / 380V

SJY1.0-6

2100 × 1200

1000

6

2200 × 1350 × 1300

1400

1100

2.2KW / 380V

SJY1.0-8

2100 × 1200

1000

8

2200 × 1350 × 1420

1585

1100

2.2KW / 380V

SJY1.0-10

2100 × 1200

1000

10

2200 × 1350 × 1530

1700

1100

2.2KW / 380V

SJY1.0-12

2550 × 1530

1000

12

2720 ​​× 1670 × 1750

2560

1100

3KW / 380V

SJY1.0-14

2812 × 1530

1000

14

3045 × 1750 × 1810

2765

1100

3KW / 380V

SJY1.0-15

3070 × 1600

1000

15

3350 × 1910 × 2210

5000

1100

3KW / 380V

SJY1.5-6

2100 × 1530

1500

6

2200 × 1750 × 1530

1780

1100

3KW / 380V

SJY1.5-8

2100 × 1530

1500

8

2200 × 1750 × 1690

2070

1100

3KW / 380V

SJY1.5-10

2100 × 1530

1500

10

2200 × 1750 × 1850

2250

1100

3KW / 380V

SJY1.5-12

2550 × 1530

1500

12

2796 × 1762 × 1850

2900

1100

3KW / 380V

SJY1.5-14

2816 × 1600

1500

14

3045 × 1852 × 1960

3400

1100

4KW / 380V

SJY2.0-6

2100 × 1530

2000

6

2200 × 1750 × 1530

1780

1100

3KW / 380V

SJY2.0-8

2100 × 1530

2000

8

2200 × 1750 × 1690

2070

1100

3KW / 380V

SJY2.0-10

2100 × 1530

2000

10

2200 × 1750 × 1850

2250

1100

3KW / 380V

SJY2.0-12

2550 × 1600

2000

12

2796 × 1852 × 1954

3200

1100

4KW / 380V

SJY2.0-14

2816 × 1600

2000

14

3045 × 1852 × 2230

3900

1100

4KW / 380V

SJY2.0-15

3070 × 1600

2000

15

3350 × 1910 × 2260

5600

1100

5.5KW / 380V


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk