Platform angkat

  • Lifting platform

    Platform angkat

    Pambuka Produk Platform angkat nggunakake struktur rangka baja utawa struktur lempengan baja kekuatan tinggi, kanthi kapasitas nggawa udakara 0,1 nganti 100 ton. Ukuran produk lan ukuran peralatan bisa disesuaikan miturut macem-macem kebutuhan pangguna. Mode operasi bisa dipérang dadi kontrol munggah lan mudhun lan kontrol wong siji ing lemah, uga kontrol point-up lan down-point, multi-layer. Platform angkat hidrolik sing dirancang khusus kanggo memenuhi macem-macem ...