Angkat tataran

  • Lift stage

    Angkat tataran

    Pambuka Produk Tahap angkat minangka produk sing paling umum digunakake ing panggung. Fungsi utamane yaiku mindhah pesawat lan aktor munggah lan mudhun nalika ngganti adegan. Kajaba iku, kanggo nyorot aktor utama, panggung bakal munggah alon-alon, lan para aktor bakal nari ing panggung, nggawe munggah lan mudhun ing panggung. Sanalika, proses ngangkat panggung uga bisa nambah efek kinerja. Supaya bisa ngatasi kontrol logika tahap ngangkat hidrolik, sensor non-kontak ...