Angkat tataran

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Tahap angkat minangka produk sing paling umum digunakake ing panggung. Fungsi utamane yaiku mindhah pesawat lan aktor munggah lan mudhun nalika ngganti adegan. Kajaba iku, kanggo nyorot aktor utama, panggung bakal munggah alon-alon, lan para aktor bakal nari ing panggung, nggawe munggah lan mudhun ing panggung. Sanalika, proses ngangkat panggung uga bisa nambah efek kinerja.

Kanggo nggayuh kontrol logika tahap ngangkat hidrolik, sensor non-kontak umume digunakake.

Struktur utama: Struktur tataran angkat hidrolik umume kasusun saka (BOo Kuo): platform ndhuwur, jalur puteran, setir pendukung lan kumpulan drive. Desain pencahayaan kanggo stan sing muter ora bisa digatekake, amarga cahya ora mung sarat sing dibutuhake kanggo ngasilake pengalaman visual, nanging uga minangka unsur dhasar saka wujud estetis. Desain pencahayaan sing apik penting banget kanggo nemtokake gaya desain interior lan karakteristik ruang pameran lan nggawe citra utama pameran komersial kasebut. Telung bentuk lampu umum, lampu aksen, lan lampu dekoratif kanggo kios mobil kudu cukup. Lampu umum kudu nggawe gaya tartamtu kanggo ngindhari pemahaman cahya babagan urip; pencahayaan utama kudu nyorot produk, padhange nuduhake kilau bahan, cahya arah sing kuat nyorot mekanisme pangerten lan permukaan telung dimensi; cahya dekoratif kudu nggambarake status pameran lan swasana kepribadian para pamirsa, lan nggatekake desain interior Unity.

Tahap angkat hidrolik duwe macem-macem fungsi kayata ngangkat, muter lan miring. Kontrol kasebut nggunakake langkah-langkah protèktif kayata ngunci diri, interlocking, switch perjalanan, watesan mekanik, bukti ledakan hidrolik, lsp. (Penunjuk bisa ngatasi masalah). Meja angkat nggunakake sistem pandhuan sing efektif, saengga jurang antarane tabel teleskopik lan meja tetep cilik sajrone terjemahan, operasi stabil, lan kacepetan ora ana langkah. Sinkronisasi didorong kanthi kecepatan rendah lan torsi dhuwur, dadi meja kerja pancen sejajar, bebas lan mapan sajrone proses ekspansi, lan bisa langsung leveled. Cocog kanggo papan budaya lan hiburan kayata aula, bioskop, aula multi fungsi, studio, venue budaya, hotel, lsp. Desain pencahayaan kios puteran ora bisa diabaikan, amarga lampu ora mung sarat sing penting kanggo pengalaman visual, nanging uga unsur dhasar saka wujud estetis. Desain pencahayaan sing apik penting banget kanggo nemtokake gaya desain interior lan karakteristik ruang pameran lan nggawe citra utama pameran komersial kasebut. Telu bentuk lampu kaya kios mobil, lampu aksen, lan lampu hias mesthine wajar. -Cahaya umum kudu nggawe gaya tartamtu kanggo ngindhari pemahaman cahya babagan urip; pencahayaan utama kudu nyorot produk, padhange nuduhake kilau bahan, cahya arah sing kuat nyorot mekanisme pangerten lan permukaan telung dimensi; cahya dekoratif kudu nggambarake status pameran lan swasana kepribadian para pamirsa, lan nggatekake desain interior Alam persatuan. Cocog kanggo aula, bioskop,

Aula multifungsi, studio, papan budaya, hotel lan papan budaya lan hiburan liyane.

Fitur

● Struktur gunting kompak, bisa adaptasi karo operasi terus-terusan frekuensi dhuwur.

● Dhuwur stabilitas, kanggo ketemu wong utawa samubarang ngangkat tonase akeh.

● Tahap angkat hidrolik kanthi sistem proteksi keamanan overioad anti-terlampir kanggo njamin operasi sing aman.

● Platform angkat hidraulik minangka konfigurasi liyane kanggo memenuhi persyaratan beda conditioin.

Kategori

1. Proscenium

Proscenium nuduhake pamirsa ing salah sawijining sisih panggung, dene sisih liyane panggung sing ditutupi obyek, supaya aktor lan teknisi bisa digunakake.

2. Tahap stetching

3. Tahap bunder

Tahap bunder yaiku ngrujuk marang pamirsa ing saindenging panggung. Biasane panggung cincin kasebut ana ing tengah-tengah bioskop, lan pamirsa bisa nikmati pagelaran kasebut ing jarak sing adoh.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk