Budaya

Budaya

Nilai inti perusahaan

Pola integritas positif kanggo muter kahanan win-win

Strategi pangembangan

Dhukungan pelanggan kanggo pembangunan sosial lan win-win

Konsep tim

Kanthi tujuan kanggo mbukak kapercayan nuduhake risiko pangerten Tacit

Gagasan bakat

Adaptasi manungsa marang posisine lan masarakat

Konsep pemasaran

Nggawe nilai kanggo pangguna kanggo entuk reputasi perusahaan

Gagasan inovasi

Inovasi kreatif

Konsep keamanan

Care kanggo safety produksi staf