Angkat Crawler

  • Crawler elevator

    Lift crawler

    Pambuka Produk Lift Crawler dirancang khusus kanggo karya udara ing lapangan kanthi kahanan dalan sing angkat kanthi padhang aluminium, kapasitas adaptif utamane kuwat, ora ana tenaga ing lapangan, kerjaan ing ndhuwur kahanan kompleks lalu lintas. NGGUNAKake roda crawler, sasis sing nambah parah, didhukung karo mate mesin angkat diesel, ngontrol lan ngunggahake batere daya, liwat tombol kontrol kanggo ngontrol munggah-mudhun banjir, sampeyan uga bisa nggunakake mesin diesel ...