Platform Angkat Paduan Aluminium

  • Aluminum Alloy Lift

    Angkat Paduan Aluminium

    Platform angkat jenis Alloy Aluminium Alloy kanthi kekuatan dhuwur lan bahan Paduan Aluminium berkualitas tinggi, duwe kaluwihan saka penampilan sing apik, ukuran cilik, bobot entheng, keseimbangan angkat, aman lan andal, platform asuransi sing nganggo tali kawat lan piranti proteksi safety, lan bisa makarya, digunakake ing pabrik, hotel, restoran, bandara, stasiun, bioskop, aula pameran lan papan liyane, bisa ngliwati umume lan angkat, pancen trep banget digunakake. ...