Babagan Kita

Jinan jinWantong Machinery Manufacturing Co., Ltd.

Produsen profesional kanggo platform angkat hidrolik pabrik domestik

Profil Perusahaan

Corporate environment (2)

Peralatan produksi pabrik maju, tenaga teknis sing kuat, teknologi canggih lan cukup, tes tegese lengkap. Italia, Jerman sistem stasiun pompa hidrolik, sistem hidrolik Italia piranti anti bledosan lan alat kunci hidraulik. Produk kasebut duwe kaluwihan desain novel, struktur sing cukup, keseimbangan angkat, operasi sederhana, pangopènan sing trep, lsp.

Digunakake kanthi akeh ing pangopènan tanduran, instalasi industri, pangopènan peralatan, manajemen properti, gudang, penerbangan, bandara, pelabuhan, stasiun, mesin, kimia, farmasi, elektronik, tenaga listrik lan instalasi lan pangopènan peralatan udara liyane.

Produk perusahaan total luwih saka lan 60 jinis wolung seri.

Produk perusahaan total luwih saka lan 60 jinis wolung seri, yaiku produk utama yaiku Seri angkat platform hidrolik jenis SJY, angkat sampel hidrolik SJT, SJYC, truk angkat hidrolik seri SJYL Platform angkat hidrolik Aluminium Alloy lan mobil papan tetep, baterai mobil lsp.

Produk Kita

Self-drive-Articulating-Lift-4

Kabeh produk perusahaan cocog karo standar industri nasional. Lan nggawe sawetara Alloy Aluminium Rotary Rotary, platform angkat jinis rel cerdas dening industri sing padha lan para ahli muji, kinerja utama tekan level domestik sing utama. Sanalika, kita bisa ngatur macem-macem jinis elevator ton ton dhuwur, platform ngangkat tetep, bentuk khusus, ukuran platform ngangkat lan peralatan parkir.

Kualitas lan layanan mratelakake panemume, ora mung minangka indikator ekonomi, nanging minangka indeks humanistik, komitmen kanggo kualitas produk, nilai lan karakteristik layanan sing apik, kita nggawe pelanggan nggawe hubungan apik karo pembangunan berkelanjutan, pasar kebak persaingan, nanging perhatian tulus lan kerja sama minangka premis pangembangan, nalika ana masalah nalika tulus, sikap kerja sama, ngarepake negosiasi sing adil lan wajar, netepi kualitas lan layanan, kerja sama tulus, kita entuk prestasi, entuk reputasi.

"Kredit"minangka perusahaan China sing ngetik kertu akses ing jagad, ekonomi pasar minangka pembuluh getih ing pembuluh getih. Wiwit "kredibilitas" atas jenenge reputasi pasar perusahaan saya, wis dingerteni dening para pelanggan, kualitas layanan pelanggan saka perusahaan, perusahaan kita mesthi "berorientasi kualitas, berorientasi layanan" minangka tujuan bisnis. Anggere sampeyan pesen produk perusahaan saya, ora ana ing endi wae, kita bakal langsung ngirim staf teknis profesional kanggo layanan sampeyan, kepuasan sampeyan minangka komitmen kita!

Budaya

Nilai inti perusahaan

Pola integritas positif kanggo muter kahanan win-win

Strategi pangembangan

Dhukungan pelanggan kanggo pembangunan sosial lan win-win

Konsep tim

Kanthi tujuan kanggo mbukak kapercayan nuduhake risiko pangerten Tacit

Gagasan bakat

Adaptasi manungsa marang posisine lan masarakat

Konsep pemasaran

Nggawe nilai kanggo pangguna kanggo entuk reputasi perusahaan

Gagasan inovasi

Inovasi kreatif

Konsep keamanan

Care kanggo safety produksi staf