PANJANG PANJANG

Kita ngupayakake dadi pabrikan sing paling dhuwur

Angkat Artikulasi Timer mandhiri

Deskripsi produk Nalika liftin-type crank ...

Angkat tataran

Pambuka Produk Tahap angkat yaiku ...

Angkat Ndhuwur Trailer dipasang

Pambuka Produk Seri angkat tangan ...
shouye
  • Corporate environment (2)

MANUFACTURING KUALITAS

Nggawe Nilai kanggo Pelanggan

Jinan jinWantong Machinery Manufacturing Co., Ltd. minangka produsen platform angkat hidrolik profesional kanggo pabrikan domestik. Peralatan produksi pabrik maju, tenaga teknis sing kuat, teknologi canggih lan cukup, tes tegese lengkap. Italia, Jerman sistem stasiun pompa hidrolik, sistem hidrolik Italia piranti anti bledosan lan alat kunci hidraulik. Produk kasebut duwe kaluwihan desain novel, struktur sing cukup, keseimbangan angkat, operasi sederhana, pangopènan sing trep, lsp. Digunakake kanthi akeh ing pangopènan tanduran, instalasi industri, pangopènan peralatan, manajemen properti, gudang, penerbangan, bandara, pelabuhan, stasiun, mesin , kimia, farmasi, elektronik, tenaga listrik lan instalasi lan pangopènan peralatan udara liyane.